Yleinen

Fiilisristeily

Risteily kuuluu kevääseen! Tämän erikoisristeilyn rennossa menossa mukana on liikunnan-, terveyden- ja kauneusalan yrittäjiä. Saat tutustua lähemmin yritysten toimintaan ja tuotteisiin maistaen, haistaen ja testaten. Tervetuloa tutustumaan messuihin laivan konferenssiosastolla kannella 8.

Pakkaa laukkuun mukaan mukavat vaatteet sillä keväisillä laineilla voit esimerkiksi rentoutua joogassa, fiilistellä erilaisten aktiviteettien parissa tai varata sinulle mieluisan tutustumis- tai pikahoidon. Voit myös tehdä mukavia ostoksia näytteilleasettajien esittelypisteiltä. Välillä voit vain istahtaa ja nauttia merimaisemasta samalla kun nautit virkistävän alkoholittoman Fiilis-drinkin.

Laiva irrottaa ankkurit klo 09:00 lauantai-aamuna ja saapuu Ruotsiin klo 13:30. Mukavan Uumajassa vietetyn keväisen shoppailupäivän jälkeen M/S Wasa Express lähtee takaisin kohti Vaasaa kello 19:00 ja paluumatkalla nautitaan mm. upeasta muotinäytöksestä laivan baarissa ja laitetaan jalalla koreasti DJ:n iskevien rytmien tahtiin. Laiva saapuu kotisatamaan klo 23:30.Ajat ovat Suomen aikaa. Ilmoittaudu kevään Fiilis-risteilylle samantien nyt, kun lippuja vielä on. Kerää mukaan paras ystäväporukka ja lähde mukaan kevään parhaalle risteilylle Wasalinelle! Lipun hinta on 39 € / hlö ja se sisältää sisäänpääsyn Fiilis-messuille. Fiilis-risteilyn ajankohta on 5.5.2018

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *