Yleinen

Näytteilleasettajien esittely osa 8: ResQ Club Vaasa

ResQ Club on Helsingissä tammikuussa 2016 perustettu yritys. Reilu vuoden aikana yritys on laajentunut jo 16 kaupunkiin Suomessa.

Vaasassa palvelu lanseerattiin viime vuoden kesäkuussa. Toiminta aloitettiin seitsemän ravintolan voimin, mutta nyt toiminnassa on jo mukana 28 vaasalaista ravintolaa.

Palvelu on tapa ravintoloille vähentää ruokahävikkiä ja näin toimia ekologisemmin. Appin kautta ihmiset voivat pelastaa ruoka-annoksia lähellä sijaitsevista ravintoloista. Ravintoloiden tarjonta on laajaa aina kasvisruoasta perinteikkääseen kotiruokaan ja makeisiin herkkuihin. Eniten annoksia on tarjolla lounasajan jälkeen.

Mukaan pelastustalkoisiin pääsee helposti: sovellus on ladattavissa puhelimien applikaatio-kaupasta. Jos et omista älypuhelinta, sovellusta voi käyttää myös tietokoneella osoitteessa: www.resq-club.com

Fiilis-messuilla ResQClubin ständillä voit kysyä apua sovelluksen käyttöön liittyen, sekä osallistua kilpailuun, jossa arvotaan ilmaisia annoksia Vaasan ravintoloista.
Jos haluat seurata ja tutustua tarkemmin yrityksen toimintaan vaikkapa messujen jälkeen, klikkaa itsesi ResQ Clubin paikkakuntakohtaisille Facebook-sivuille: www.facebook.com/resqclubvaasa/?fref=ts
 Tietoa saat myös ResQ Clubin nettisivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *