Yleinen

Näytteilleasettajien esittely osa 7: Rose Madeleine + Sweet Dreams Beauty Salon

Rose Madeleine on pukeutumisalan yritys, joka on toiminut aikaisemmin Teuvalla 15 vuotta. Toiminta on lokakuusta 2016 alkaen ollut Vaasan Hovioikeudenpuistikolla sijaitsevassa liikkeessä. Tällöin tiloihin on tullut mukaan myös kosmetologipalveluita tarjoava Sweet Dreams Beauty Salon.

Rose Madeleine tarjoaa kymmenien vuosien kokemuksella muotialan asiantuntijapalvelua, värianalyyseja ja pukeutumisneuvontaan painottuvia kursseja sekä kutsuja. Liikkeestä on ostettavissa laadukkaita naisten muotivaatteita aina farkuista linnanjuhlapukeutumiseen saakka. Erityisesti ranskalainen Renederhy-mallisto ja mos mosh -farkut ovat tutustumisen arvoisia tuotteita. Vaatteet ovat saatavilla liikkeestä ja Facebook tarjoaa lisää tietoa ja upeita kuvia vaatteista. Samoin yrityksen nettisivut www.rosemadeleine.fi tarjoavat asiakkaalle tietoa yrityksestä.

rose3
Liikkeestä löytyy näyttäviä juhlapukuja

Sweet Dreams puolestaan tarjoaa asiakkailleen monipuolisia, tasokkailla tuotteilla toteutettavia kauneuspalveluja. Tarjolla on esimerkiksi monenlaisia kasvohoitoja, sokerointeja, ripsien ja kulmakarvojen ehostuksia sekä meikkauspalveluita. Salongissa käytetään laadukkaita, pääasiassa Sisley-sarjan, tuotteita. Sisley-sarjan tuotteet ovat korkealuokkaista kasvipohjaista kosmetiikkaa. Salongissa käytetään myös Gigi-merkkistä kosmetiikkasarjaa. Sweet Dreams Beauty Salongista on saatavilla lisää tietoa nettisivuilta www.sweetdreamsbeautysalong.fi sekä Facebookista. Ajan voi varata esimerkiksi nettiajanvarausta käyttäen. 

 

Messuille Rose Madeleine ja Sweet Dreams tuovat monipuolista hyvinvointi- ja kauneusalan osaamista. Näytillä on muutamia vaatteita ja asusteita sekä tietenkin asiantuntevaa opastusta tuotteista ja palveluista. Kosmetiikkaa on näytillä ja ostettavissa. Messujen kunnaksi sunnuntaina vierailla on mahdollisuus tulla huulipunan kokeiluun, jossa toteutetaan samalla värianalyysi oikean sävyn löytymiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *