Yleinen

Näytteilleasettajien esittely osa 6: Sup Station Vaasa

Sup Station on suomalaisen surffimerki Asenteen perustama franchising yritys. Suppailu eli stand up paddling on jatkuvasti suosiotaan kasvattava vesilaji, jonka ympärille vuokraus- ja ohjaustoiminta haluttiin perustaa. Monipuolinen surffauksen alalajiksi tituleerattu suppailu sopii loistavasti Suomen sää- ja vesiolosuhteisiin. Vaasassa Hietasaaren uimarannalla on loistavat puitteet lajille. Asenteen omaa tuotantoa olevien sup-lautojen kehityksessä ja tuotannosta vaasalaisten tiimi on tiiviisti mukana. Ammattitaitoinen tiimi opettaa uusia harrastajia lajin pariin.

supstation3

 

Sup Station Vaasa tarjoaa sup-lautojen vuokraamista ja suppailun opetusta. Laudan voi halutessaan vuokrata esimerkiksi tunniksi tai koko viikonlopuksi. Tarjontaan kuuluu alkeis- ja tekniikkakursseja sekä tulevana kesänä uutuutena myös sup-yogatunteja. Yritys järjestää paljon tyky-päiviä yhteistyössä vaasalaisten yritysten kanssa. Myös polttariporukat ja kouluryhmät ovat suosittuja. Sup Stationin yhteydessä toimii myös Asenteen pop up -myymälä, jossa myydään merkin vaatteiden lisäksi surf- ja sup-välineitä.

supstation2

Messuilla Sup Stationilla on näytillä sup-lautoja ja lajin muuta välineistöä, oheismateriaalina on kuvia ja videoita. Messutarjouksiakin löytyy, joten kannattaa tulla paikan päälle ne katsastamaan!

Sup Stationiin voit tutustua etukäteen Facebookissa nimellä Sup Station Vaasa, Instagramissa supstationvaasa ja yrityksen nettisivuilta.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *