Yleinen

Näytteilleasettajien esittely osa 5: Meracus Beauty & Healing

Meracus-yrityksen takana on parturi-kampaaja Marika Johansson, joka on toiminut yksityisellä toiminimellä jo vuodesta 2007. Yrityksen fyysiset toimitilat ovat vuosien mittaan muuttuneet perheen asuinpaikan mukaan. Tällä hetkellä yritys sijaitsee Vaasan Vetokannaksella viihtyisässä omakotitalomiljöössä.

meracus3
Yrityksen tilat sijaitsevat Vaasan Vetokannaksella.

”Nykysissä tiloissa yritys on toiminut kaksi vuotta. Asiakkaan kokonaisvaltainen, sekä sisäinen että ulkoinen, hyvinvointi on toiminnan lähtökohta. Asiakas voi valita tavallisten ja ekologisten kampaamotuotteiden väliltä,” Marika kertoo.

Marika valmistuu toukokuussa 2017 ekokampaajaksi. Salongissa on tällä hetkellä saatavilla siis parturi-kampaamopalveluiden ohella ekologisia hiustenhoitotuotteita ja kosmetiikkaa. Energiapalvelut koostuvat asuntoihin tehtävistä energiapuhdistuksista, joissa asunto puhdistetaan negatiivisesta energiasta. Mediaalisuus ja energiaherkkyys ovat Marikalle suvussa periytyneitä lahjoja. Yrityksen tiloissa on todella viihtyisä energiahuone, jossa asiakkaalle tarjotaan erilaisia energiahoitoja. Marika tarjoaa myös energiateemoihin keskittyviä luentoja.

meracus1

 

”Suosikkituotteitani ovat ranskalainen Boho-meikkisarja, joka on laadukas sekä edullinen. Lisäksi ekologinen La cordier -hiustenhoitosarja on suosikkini. “Marika paljastaa.

Fiilis-messuille Marika lupaa tuoda vierailijoille näytille ekologisia meikkejä ja hiustenhoitotuotteita. Hän tarjoaa henkilökohtaista informaatiota ja esitteitä saatavilla olevista hoidoista ja palveluista.

Yrityksellä on käytössään www.meracus.nu verkkosivut ja lisäksi tiedot löytyvät kätevästi Facebookista. Ajanvarauksen asiakas voi hoitaa helposti vaikkapa Facebookin Messenger-viestillä.  Vaihtoehtoisesti myös tekstiviesti- ja soittoajanvaraus palvelut ovat asiakkaalla käytettävissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *