Yleinen

Näytteilleasettajien esittely osa 4: Tmi Hemmotellen J.H. Fiilis-messujen taustalla

Fiilis-messujen takaa löytyy myös Johanna Haukilahti ja hänen yrityksensä tmi Hemmotellen.  Johanna toimii itsenäisenä edustajana Forever Living Products –nimisessä maailmanlaajuisessa yrityksessä. Tuotevalikoimaan kuuluvat aloe vera -pohjaiset kauneus- ja terveystuotteet sekä ravintolisät, jotka edistävät tervettä elämäntapaa. Omiksi suosikkituotteikseen Johanna mainitsee innovatiivisen ravintolisän Argi+ :n sekä Sonya-sarjan ihanan kasvoseerumin.

haukilahti_vaalea-web

Lisäksi Johanna toimii Tipi-laukku Oy:n konsulttina. Tipi-laukku Oy:n tuotteet ovat laadukkaita ja yksilöllisiä käsilaukkuja sekä lompakoita.

Johanna tarjoaa kotikutsuja, joissa hän esittelee henkilökohtaisesti em. tuotteita. Myös työpaikoille, kaveri- ja harrasteporukoille järjestetyt hemmotteluillat ovat yksi mahdollisuus tutustua tuotteisiin.

Messuilla kävijät pääsevät tutustumaan tuotteisiin ja tarjolla on henkilökohtaista ohjausta ja asiantuntevaa tietoa. Tuotteita voi myös ostaa, kutsuja varata tai tehdä sopimuksia lisäansioista, kesätyöstä tai jutella jopa mahdollisesta uudesta urasta muodin tai terveystuotteiden parissa.

Johannan yrityksestä on saatavilla lisätietoa Facebookissa nimellä: Hemmotellen ja nettisivuilla www.myaloevera.fi/Johanna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *