Yleinen

Fiilis-messujen kanssa yhteistyössä LittFest

Tänä vuonna Fiilis-messut tekee yhteistyötä LittFest-kirjallisuusfestivaalin kanssa.

Vaasa LittFest on kaksikielinen kirjallisuusfestivaali, jota on järjestetty Vaasassa jo vuodesta 2001. Tämän vuoden teemana on Freaks – ja pääsemme kurkistamaan outouden maailmaan. Kirjailijoista mukana mm. Claes Andersson, Anna Jansson, Sirpa Kähkönen ja Laura Lindstedt. Musiikkivieraanamme on Vasas flora och fauna. Olemme mukana Fiilis-messujen lauantai-iltapäivässä, ja tapahtumia järjestetään myös pääkirjastolla, Tritoniassa ja Loftetissa. Koko ohjelman löydät täältä: vaasa.fi/littfest ja facebook.com/vaasalittfest. Tervetuloa!

Vasa LittFest är en tvåspråkig litteraturfestival som har ordnats i Vasa sedan år 2001. I år är temat Freaks – vi får en inblick i det konstiga och avvikande. Som författargäster har vi bland annat Claes Andersson, Anna Jansson, Sirpa Kähkönen och Laura Lindstedt. Vår musikgäst är Vasas flora och fauna. Vi medverkar på Fiilis-mässan på lördag eftermiddag, och ordnar evenemang även på huvudbiblioteket, Tritonia och Loftet. Programmet hittar du här: vasa.fi/littfest och facebook.com/vaasalittfest. Välkommen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *