Yleinen

Esittely numero 3: CHH Design

Fiilis-messujen takana on neljä vaasalaista yrittäjää, joista tässä esittelemme ensimmäisen.

Charlotta Hietanen on yksi Fiilis-messujen järjestäjistä, joka oli mukana messuilla jo viime vuonna. Savonia ammattikorkeakoulusta valmistuneella muotoilijalla on vuonna 2015 perustettu CHH Desing -yritys. Charlotta tarjoaa asiakkailleen uniikkeja käsintehtyjä koruja. Korujen materiaaleina ovat hopean, pronssin ja kullan ohella organza sekä kierrätysmateriaalit.image1

Charlotta toteuttaa mielellään myös tilaustöitä. Hän mainitseekin suosikkituotteikseen esimerkiksi pariskunnille valmistamansa uniikit kihlasormukset tai vastaavanlaiset tilaustyöt. Näissä töissä asiakas kantaa mukana korunsa kanssa elämänsä tarinaa. Charlotta järjestää myös kursseja, joilla opastaa muita ihmisiä korujen tekemisessä.

– Messuilla vierailijat pääsevät näkemään uniikkeja käsintehtyjä koruja sekä erikoisia organza- ja vaneeritöitä, Charlotta paljastaa.

Yrityksestä saat lisätietoa ennen messuja Facebookista nimellä CHH Desing sekä yrityksen nettisivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *