Yleinen

Näytteilleasettajien esittely osa 2: “Lapsi oppii leikkien”

Leikkien on suomalainen vuonna 2006 perustettu perheyritys. Leikkien tuo maahan kehittäviä ja opettavaisia leluja, joille nähtiin kova tarve yritystä perustettaessa.

Konsulttitoiminta ja kotikutsut ovat yrityksen perustaa. Vaasalainen perheenäiti ja erityislastentarhanopettaja Sannamaija Pulkkinen on toiminut yrityksen konsulttina kolmisen vuotta. Sannamaija on toistaiseksi ainoa Vaasan alueen konsultti, joten esittelijällä on hyvin kysyntää.

“Syksy on selkeästi vilkkaampaa kutsuaikaa. Parhaimmillaan kutsuja on ollut 5-6 viikossa, mikä on jo ehkä vähän liikaakin. Kolmet kutsut viikossa on hyväksi havaittu määrä, etenkin työssäkäynnin ohella,” Pulkkinen pohtii.

Leikkien-tuotteissa neljä oleellisinta kriteeriä ovat laatu, turvallisuus, opettavaisuus ja ekologisuus. Plantoys tuo yritykselle laadukkaita puuleluja, jotka kestävät hyvin leikkimistä.

Maalit eivät ropise, sillä maali on imeytetty puuleluihin. Logiikkapelit tarjoavat haastetta vanhemmille lapsille ja totta kai myöskin aikuisille. Kehittäviä ja kiinnostavia tuotteita voivat käyttää myös esimerkiksi erityislasten parissa työskentelevät tahot.

three_little_piggies
Leikkien-lelujen kriteereitä ovat laatu, turvallisuus, opettavaisuus ja ekologisuus.

“Meidän suosikkejamme ovat taikamassa ja -hiekka sekä tietysti matka- ja logiikkapelit,” Pulkkinen kertoo.

Yrityksen internetsivut www.lelukutsut.fi tarjoavat tietoa alueellisista konsulteista. Myös konsulttitoiminnasta kiinnostuneen kannattaa vierailla sivuilla. Lisäksi kutsujen järjestäjille löytyy sivuilta toimintaohjeita.

Fiilismessuilla nähdään Sannamaija perheineen ja luvassa on mielenkiintoista nähtävää.

“Messuvieraat pääsevät kokeilemaan Taikahiekkaa ja –massaa. Lisäksi kuvastot tuotteineen ja tarjouksineen ovat nähtävillä. Myöskin pulmapelejä pääsee pelaamaan, joten tylsää ei messuilla tule tässä pöydässä”, Pulkkinen paljastaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *