Yleinen

Näytteilleasettajien esittely osa 1: Vaasan Luonnonravinto Oy

Perheyritys Vaasan Luonnonravinto Oy tarjoaa kahdessa Vaasassa sijaitsevassa myymälässään erilaisia luontaistuotteita, ravintolisiä, homeopaattisia lääkkeitä, elintarvikkeita ja luonnonkosmetiikkaa. Myymälät sijaitsevat keskeisillä paikoilla Vaasan Kauppahallissa ja Hovioikeudenpuistikolla Hartmanin talossa.

img_0001
Hovioikeudenpuistikon liike

Yritys on Suomen vanhin terveyskauppa, sillä se on perustettu jo vuonna 1959. Saman perheen omistuksessa yritys on ollut vuodesta 1984. Yritys on toiminut aikaisemmin Life-ketjussa, mutta omana myymälänään se on aloittanut lokakuussa 2016.

– ”Liikkeessä ostetuimpia tuotteita ovat esimerkiksi vatsan hyvinvointiin liittyvät tuotteet, vitamiinit ja erilaiset superfoodit”, kauppias Anne Nygård-Dal kertoo. Omiksi suosikeikseen hän mainitsee auringonhattu-uutteen ja monikäyttöisen kookosöljyn.

img_0003
Liikkeessä on kattava valikoima luontaistuotteita, ravintolisiä, homeopaattisia lääkkeitä, elintarvikkeita ja luonnonkosmetiikkaa.

Yrityksen nettisivut www.vaasanluonnonravinto.fi ja lisäksi Facebook-sivut Vaasan Luonnonravinto-Naturkost tarjoavat asiakkaalle kolmesti vuodessa ilmestyvän Terveysvinkki-lehden ja ajankohtaisia tarjouksia yrityksessä myytävistä tuotteista. Yrityksellä on myös käytössään kanta-asiakasohjelma. Kanta-asiakasohjelmaan kuuluu leimakortti, johon kerätään leimoja jokaisesta yli 20€:n ostoksesta, ja kortin täyttyessä asiakkaalle tarjotaan 15€:n arvoinen ostohyvitys. Yritys järjestää asiakkailleen myös ilmaisia yleisöluentoja. Seuraava luento onkin luvassa 6.4.2017 aiheena hiljainen tulehdus. Lisätietoja luennosta saa liikkeestä.

Fiilis-messuille Anne Nygård-Dal lupailee arvontaa, tuotenäytteitä ja maistiaisia. Fiilis-messuilla Vaasan Luonnonravinto tekee yhteistyötä Valioravinto Oy:n kanssa. Luvassa on vuoden superfood-tuotteeksi valittuja Sunwic-maistiaisia. Fiilis-messuilla Vaasan Luonnonravinto Oy tarjoaa kävijöille henkilökohtaista palvelua ja syvällistä tuotetuntemusta.

Kirjoittaja: Janika Koskinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *