Yleinen

FYRRY-Fiilis Vähässäkyrössä 17.9.

Ensi viikon lauantaina Vähänkyrön Savilahtitalolla fiilistellään taas! 

Syyskuun hyvän fiiliksen tapahtuma Itä-Vaasassa jatkaa siitä mihin Fiilismessut Fanny-talolla Vaasassa jäivät. Nämä ovat minimessut ennen ensi kevään Fiilismessuja ja Itä-Vaasan valloitus. (Tällä blogisivullamme on esillä kirjoituksia aiemmin tänä vuonna järjestetyiltä Fiilismessuilta.)

FYRRY-FIILIS -hyvinvointi & vapaa-ajanmessut järjestetään siis 17.9.2016 (klo 10-16) Savilahti-talolla Vähässäkyrössä. Teemoina ovat kauneus, terveys, liikunta, ravinto, vapaa-aika & matkailu. Lapsille tiedossa ulkona pomppulinna ja palkinnollinen piirrustuskilpailu! Palkinnot piirrustuskilpailuun tarjoaa Multisoppi. Lisäksi mukana messukahvio.

Lista näytteilleasettajista

Mikä Fyrry? 

Voit ottaa järjestäjiin yhteyttä sähköpostitse fiilismessut@gmail.com

Mahtavaa syksyä toivottaen, Fiilistiimi

flyeri_uusin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *