Yleinen

Salon Adelaide

Kuvasimme Salon Adelaiden näyttelypöytää Vaasan Häämessuilla. Lukaise lisää heidän palveluistaan alta. Tosi monipuolista! Adelaiden löydät tottakai Fiilismessuilta!

Salon Adelaide on 16 vuotta vanha  kauneushoitola Vaasassa. Liikkeessämme on useita eri kauneudenhoitoalan yrittäjiä ja näin saa asiakkaamme saman katon alta useita eri palveluita. Parturikampaja-, kosmetologi-, meikkaaja/maskeeraja-, täyteainepistokset-, hieroja-, ripsi/kynsiteknikkopalveluita. Myös laadukkaat tuotteet. Fiilismessuille tulemme Suomalaisten puhtaiden  Marja Entric luonnonkosmetiikka tuotteiden kanssa. Tuotteet ovat korkealuokkaisia eco sertifioituja  avainlippu tuotteita! tervetuloa tutustumaan.

Susanna Haanpää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *