Yleinen

Uskalla unelmoida!

Forever Business Ownereita löytyy Fiilismessuilta pieni ihana perhe. Tule rohkeasti juttelemaan meidän itsenäisten Forever Living Products edustajien: Johannan, Anun, Soilin ja Päivin kanssa! Foreverin parissa voi saada itselleen myös lisätienestiä. Johanna on yksi tapahtuman päävastuu järjestäjistä ja Päivi toimii meidän juontajanammekin.

Mitä näistä sinä tarvitset?

 

1) pientä lisätuloa?
2) antoisaa sivutyötä?
3) täysin uuden uran?

4) kansainvälistä toimintaa?

 

Foreverin itsenäisenä edustajana voit tehdä oman menestyksekkään liiketoiminnan,
ilman tavallisia yrittäjän satsauksia tai riskejä. Voit aloittaa oman normaalin työsi ohella ja päättää sitten, paljonko olet valmis panostamaan ja miten nopeasti haluat kasvua. Haluatko tietää lisää tästä mahdollisuudesta?
Kiinnostaako sinua kuulla mitkä ovat ne 4 asiaa mitä tässä työssä tehdään ja millä menestytään?
Päivi Honkala
FBO Manager
unnamed

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *