Yleinen

WASAFLORIST kaunistaa messumme

Välkommen till vår blomsteraffär där du får vänlig och professionell service!
Närheten till naturen , äkta material och ett konstfullt blomsterbinderi unika helheter i såväl traditionell stil som en stil som följer de senaste trenderna, precis för ändamål du önskar. Hos Wasaflorist satsar vi vi på kvalitet samt förstklassigt blomsterbinderi.

Tervetuloa aidosti hyvän palvelun kukkakauppaan!
Sidontatöissä luonnonläheisyys, aidot materiaalit ja taidokas sidonta muodostavat ainutlaatisen kokonaisuuden niin perinteisissä kuin uusimmissa kukkatrendeissä -juuri siihen tarkoitukseen, jota etsit tai tarvitset.wasaflorist panostaa laatuun sekä korkeatasoiseen sidontapalveluun.kaikessa kukkiin liittyvissä asioissa teitä palvelee  WASAFLORIST.

Liikkeelle on myönnetty valtakunnallinen Laadukas kukkakauppa merkki 2009.
Affären har tilldelats den riksomfattande utmärkelsen för förstklassiga blomsteraffärer 2009.

Margit Koitto, Wasaflorist  tel. 0102792800

Kuvat: Charlotta Hietanen, Rewel Centerin Häämessuilla 6.3.2016

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *