Yleinen

Kamomillan kammari – ekokosmetologi

Kamomillan kammarin Sanni tulee esittäytymään ja tekemään mm. konsultaatioita sekä antamaan näytteitä kosmetiikastaan Fiilismessuille.

Kamomillan kammarissa työskentelevä Sanni Lukkarila on tällä hetkellä ainut ekokosmetologi Vaasassa. Hoitola sijaitsee hänen kotonaan Pukinjärvellä, minne Sanni on sisustanut yhden kammarin hoitohuoneekseen ja siitä nimikin kertoo; kammari on konkreettisesti huone, missä asiakas saa ihania hoitoja mm. Frantsilan perinteisellä luonnonkosmetiikalla, ja kamomilla rauhoittavana kasvina kuvaa luonnonmukaisuutta ja rauhoittumista.

Ammattitaitoa ekoeettisin periaattein

Sanni on valmistunut Sky­kosmetologiksi vuonna 2011, ja ekokosmetologina hän on toiminut nyt runsaan vuoden. Ekologisuus on aina ollut lähellä hänen sydäntään ja hän toivookin että tämänkin työn kautta saisimme puhtaamman ja vihreämmän tulevaisuuden.

Iholle vain parasta luonnosta!

Kamomillan kammarissa tehdään kasvo-­, käsi-­, jalka-­, ja vartalohoitoja kotimaisella luonnonkosmetiikalla. Käytössä on Frantsilan ja EkoPharma Professional. Karvanpoistot sokeroinnilla sekä ripsien ja kulmien kestovärjäykset perinteisillä kestoväreillä löytyy kammarin palveluista myös.

Kammarissa lepää keho ja mieli

Asiakkaan loikoillessa hoitopedillä, hämyisässä ja hyvällä maulla sisustetussa huoneessa tuntee olonsa hemmotelluksi. Kattokruunu tuo tilaan ylellisyyttä ja vanha höyläpenkki henkii mennyttä aikaa ja ekologisuutta! Frantsilan tuotteet tuoksuvat eteerisen yrttisiltä, kun taas EkoPharman hienostunut ja miedompi tuoksumaailma käy herkemmällekin hipiälle.

Fiilis­messuille Kamomillan kammari tulee esittäytymään vain sunnuntaina. Siellä Sanni tekee mm. konsultaatioita sekä antaa näytteitä kosmetiikastaan.

Lisää voit lukea kammarin facebooksivuilta: www.facebook.com/kamomillankammari

Tervetuloa!

Terveisin: Outi Laaksonen, Fiilis­tiimin apuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *