Yleinen

Luontokampaamo Hiusasema ja Kauneussalonki Momonoki

Keitä he ovat?

Luontokampaamo Hiusaseman sijaitsee Hietalahdessa, ja siellä työskentelee tällä hetkellä kaksi kampaajaa; omistaja Seija Borgar ja syksyllä riveihin palannut Sari Holm joka toimii myös meikkaaja-maskeeraajana, sekä kosmetologi Anu Keskinen.

Luonnollisempaa kampaamotoimintaa

Luontokampaamoksi itseään kutsuva liike tekee parturi-kampaamon töitä tiedostavalla otteella, ja valikoimissa onkin ammoniakittomat, PPD-vapaat sekä tuoksuttomat hiusten käsittelyt, sekä kasvivärjäykset.

Hiusasemalla kampaajana toimiva Sari on itse allergisoitunut jo opiskeluaikana ja suorittikin opiskeluajan asiakaspalvelupäivät Hiusasemalla, koska siellä hän ei oireillut. Sari ymmärtää esimerkiksi hiusvärien allergiariskit, ja toimii tältä pohjalta. Hiusasemalla siis pyritään turvalliseen kampaamotyöskentelyyn.

Tuotteet valittu harkiten

Pääsarjana käytetään CHI Infra sarjan hiusvärejä ja kotihoitotuotteita. Tekniset tuotteet ovat ammoniakittomia ja PPD-vapaita. Sarillä käytössä myös tuoksuton kotimainen SIM hiusvärisarja sekä tuoksuttomat kotihoitotuotteet. Lisäksi Sarilla on myynnissä Ruotsalainen Idun ekologinen ja hoitava meikkisarja, mistä on putsattu kaikki kemikaalit pois.
Seija on Hiusaseman kiharavirtuoosi, ja permanentitkin ovat ammoniakittomia, thioglykolaatti ja hajustevapaita.

 

Hemmottelevaa hoitoa kosmetologilta

Kauneussalonki Momonoki toimii Hiuseaseman tiloissa. Sympaattisessa hemmotteluhuoneessa on lämmittävä hoitopeti ja kosmetologi Anu Keskinen, iloinen ja lämminhenkinen ammattilainen, joka on toiminut yrittäjänä pian 3 vuotta. Anulle asiakaspalvelu on mieluisaa ja ihmisten hoitaminen, sekä halu auttaa erilaisissa iho-ongelmissa on sydämen asia. Hän on kouluttautunut ripsiteknikko, ja suosiota saavuttaneet volyymiripsien sekä ripsien pidennystyöt ovatkin innostaneen haastamaan itseään enemmän, joten Anu haaveileekin kilpailuihin osallistumisesta.

”Momonoki on kännykkävapaa alue. Tämä koskee MYÖS kosmetologia! Hoitola on auki sopimuksen mukaan juuri tästä syystä. Haluan tarjota asiakkaille kiireettömän hoidon ja hoitoa ei keskeytetä tästä syystä puhelimen takia.” ilmoittaa Anu kotisivuillaan.

Iholle vain parasta

Momonokissa on käytössä [ comfort zone ] ihonhoitosarja, mikä ottaa huomioon ympäristön, ihon sekä ihmiset, ja on muuttumassa kokonaan luonnollisemmaksi sarjaksi. Yhtiö tekee paljon hyväntekeväisyyttä ja huolehtii ympäristöstä esimerkiksi istuttamalla puita. [ comfort zone] :en kuulu jo EcoCert -sertifioitu Sacred Nature -sarja.

Ihonhoitosarjaa käyttävät ammattilaiset on koulutettu samalle protokollalle, jolloin hieronnat ja hoidot ovat samanlaisia otteiltaan; esim. tuotteet levitetään kasvoille aina käsin ”hieroen” ja poistetaan kompressilla, eli uunissa lämmitetyllä kostealla pyyhkeellä. Täten hoidot on tunnistettavissa, missä ikinä asiakas kyseisen sarjan hoitoon meneekään.

Momonokin kauneudenhoitovikit:

* Kun teillä on kestoripset, muistakaa pestä niitä! Liima ei ole vesiliukoista, joten ripset eivät pesemällä irtoa. Peseminen voi aluksi tuntua hankalalta, mutta siihen oppii ja ammattilainen opettaa. Hygieenisyys kunniaan!

* Kosmetologille saa aina tulla hemmoteltavaksi, mutta erityisesti jos kaipaa apua johonkin iho-ongelmaan, kannatta jutella suoraan ammattilaisen kanssa. Myös netissä esim. facebookin kautta voi kysellä neuvoja.

Lähellä allekirjoittajan sydäntä

Hiusasema on lähellä sydäntäni syystä, että se on entinen työpaikkani. Olen itse omistajan tytär, ja lähtiessäni kulkemaan omia polkujani voin vierailla Hiusasemalla nyt ns. asiakkaan ominaisuudessa, ja kokea sen mistä he puhuvat. Sinne on leppoisaa saapua. Palvelu on hauskan mutkatonta, asiakkaat ovat kertoneet että sinne tulee kuin kotiansa! Sellaiselta se toki tuntuu minustakin, erityisesti liikkeen maskottikoiran ottaessa jokaisen enemmän ja vähemmän innokkaana vastaan. Tilaa, valoa ja lämpöä riittää, naiset vetävät yhtä köyttä ja auttavat toisiaan tarpeen tullen.

Fiilis-messuilla tavataan!

Sarin ja Anun tapaatte messuilla. He kertovat osaamisestaan ja tekevät mm. pikameikkejä ja -kampauksia, sekä kulmien muotoilua ja värjäystä. Myynnissä myös tuotteita!

 

Lue lisää kotisivuilta ja facebookista!

www.hiusasema50.fi

www.momonoki.fi

 

Terveisin:

Outi Laaksonen, Fiilis-tiimin apuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *